15-годишният Александър Василев спечели титлите на сингъл и на двойки

...
15-годишният Александър Василев спечели титлите на сингъл и на двойки
Коментари Харесай

Александър Василев спечели титлите в Дубай, Йоана Константинова е трета в Мексико

15-годишният Александър Василев завоюва купите на сингъл и на двойки на шампионата за юноши и девойки от четвърта категория на ITF в Дубай.

Във финалната среща на сингъл Василев разгроми с 6:0, 6:1 Том Ханел от Чехия. Така Александър завоюва безапелационно купата с пет победи без нито един изгубен сет. Това е втора купа за Василев на сингъл от шампионати на ITF за юноши. През месец май Александър победи с първото място на шампионата от пета категория в Санта Марина.

Във финала на двойки Василев и Дмитри Бесонов от Русия победиха с 6:1, 6:4 Роберт Гуна от Румъния и Павлос Циципас от Гърция. Това е първа купа за Василев на двойки от шампионати на ITF за юноши.

Йоана Константинова приключи на трето място на шампионата от първа категория за юноши и девойки на ITF в Гуадалахара (Мексико).

В оспорван мач на полуфиналите Константинова отстъпи с 6:7(3), 4:6 от Минге Хю от Англия. Преди този мач Йоана записа четири впечатляващи победи при единствено един изгубен сет.

През идната седмица Константинова ще взе участие на шампионата от най-високата категория за юноши и девойки (JA) в Мерида (Мексико).

Там България ще бъде показана при юношите от Илиян Радулов и Адрияно Дженев.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР