15-годишната Шайло Джоли-Пит, първото биологично дете на Брад Пит и

...
15-годишната Шайло Джоли-Пит, първото биологично дете на Брад Пит и
Коментари Харесай

Шайло Джоли-Пит вече има предложения за работа

15-годишната Шайло Джоли-Пит, първото биологично дете на Брад Пит и Анджелина Джоли, към този момент има оферти за работа. Оказа се, че появяването на тийнейджърката на аления килим с майка ѝ не е останало неусетно от представители на стилната промишленост.

Не сме изненади, тъй като Шайло е наследила най-хубавите гени на двамата си родители, за които няма спор, че са една от най-красивите, за жалост – някогашни, двойки в света.

Според източник на Life & Style тя към този момент има няколко оферти да стане модел и двете с майка ѝ съществено обмислят тази алтернатива. Самата Анджелина Джоли стартира професионалната си кариера на 16 година, напомня Yahoo, тъй че е наясно какво значи за един младеж това и би могла да помогне доста на щерка си.

Но звездата въпреки всичко желае да се увери, че Шайло сама ще вземе решението, и в случай че това е посоката, която е избрала, " ще я направлява, доколкото може ". Но тя е безапелационна, е няма да вземе преждевременно решение, какъвто и да е ползата към Шайло от света на модата.

Според източника, Брад Пит се тревожи за резултата на Холивуд върху всичките му деца, " само че се доверява на инстинктите на Анджелина в тази област ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР