15-годишен ученик нападна преподавателката с кухненско сатърче, удари я по

...
15-годишен ученик нападна преподавателката с кухненско сатърче, удари я по
Коментари Харесай

Кошмар в училище! 15-годишен хвана кухненско сатърче и после откри стрелба в класна стая

15-годишен възпитаник атакува преподавателката с кухненско сатърче, удари я по главата, трещя с бомбички и откри пукотевица с пневматично оръжие, съобщи БГНЕС.

Инцидентът е станал в час по информатика в учебно заведение в град Ивантеевка, Московска област.

Според локалната прокуратура ученикът е бил в спор с учителката и съучениците си.

По предварителна информация ученикът е внесъл оръжието, прикрито под дълга дреха.

След като разкрил пукотевица, три деца скочили през прозореца и едно момче си е счупило крайник, другите получили натъртвания, а учителката има открита черепно-мозъчна контузия.

Всички потърпевши са откарани в болница. Ученикът е арестуван и отведен за разпит. На учениците и учителката се оказва психическа помощ.

Ученикът стрелял по учителката си, тъй като по-рано същия ден просрочен за час по информатика, а преподавателката го извела от клас поради облеклото му. Момчето се появило с дълъг черен шлифер и високи ботуши.

Съучениците на причинителя свидетелстват, че двамата с учителката говорели на висок звук, а по-късно се чули изстрел и виковете на дамата. После ученикът се върнал и разкрил пукотевица в класната стая.

Руският следствен комитет образува дело за безчинство за стрелбата. От Следствения комитет оповестиха също, че момчето е от положително семейство. Прокуратурата е почнала инспекция по случая.

В деветокласника са открити две самоделни взривни устройства и пневматично оръжие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР