14-годишно момиче е убито, полицията издирва заподозрения за тежкото престъпление

...
14-годишно момиче е убито, полицията издирва заподозрения за тежкото престъпление
Коментари Харесай

За убийството в Северна Македония се издирва лидер на проруска партия


14-годишно момиче е убито, полицията търси обвинения за тежкото закононарушение с алена бюлетина, а измежду задържаните е и бащата на убитата. Звучи като сюжет на престъпен сериал, само че в действителност e същински случай от Северна Македония, а следствието може да тече и в България.

И след който въпросите за отвличането и гибелта на ученичката остават овече от отговорите, които до момента идват от следствието.

В понеделник вечерта, ден след разкриването на убийството, управляващите в страната оповестиха, че за 48 часа в ареста е арестуван бащата на убитата Ваня Гьорчевска с претекста, че той може да избяга, да повлияе на очевидците по случая или да унищожи доказателства, свързани с закононарушението.

Смята се че точно той е давал информация на причинителите къде и с кого се е намирало момичето в деня, в който е било отвлечено и убито - 27 ноември.

В същото време Министерството министерството на вътрешните работи издаде интернационална заповед за арест на Люпчо Палевски - Палчо, който с изключение на за убийството на 14-годишното момиче, се търси и за още едно - на 74-годишен мъж от град Велес. В нея написа, че той е роден на 12.12.1964 година в гр. Скопие и че се търси за “отвличане ” и “убийство ”.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР