14-годишно момче почина в линейката, която го караше към болницата,

...
14-годишно момче почина в линейката, която го караше към болницата,
Коментари Харесай

14-годишно момче почина в линейката след боксов турнир

14-годишно момче умря в колата за спешна помощ, която го караше към болничното заведение, откакто падна неприятно и си удари главата по време на боксов шампионат.

Трагедията се е случила по време на регионалния шампионат в съветския град Первоуралск. По време на своя мач момчето, чието име не се оповестява, получава серия удари и след тях пада на земята. Следва съдбовен удар, който не е предотвратен и от потребления протектор за главата.

Екипите на незабавна помощ на надпреварата незабавно са реагирали и потеглили за болничното заведение. За страдание младият боксьор е умрял в колата за спешна помощ.

В лечебното заведение е направена аутопсия. Резултатите са посочили черепна контузия и инфектиране на мозъка, които са били повода за гибелта на момчето.

От полицията оповестиха, че към този момент е стартирано следствие за причиняване на гибел по нехайство. Проверяват се всички документи за допускане на състезателите до шампионата, прави се и техническа експертиза на цялата екипировка и на самия кръг, с цел да се откри дали дават отговор на условията за сигурност.

 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР