14-годишният ученик, виновен за побой на свой съученик, е задържан

...
14-годишният ученик, виновен за побой на свой съученик, е задържан
Коментари Харесай

Ученик ще бъде изключен за побой на свой съученик в София

14-годишният възпитаник, отговорен за побой на собствен съученик, е арестуван и с повдигнати обвинявания от Софийска районна прокуратура , оповестиха от Nova.

" Стигнахме до извода, че ученикът, ритнал потърпевшото момче, няма моралното право да продължи да учи при нас ", призна шефът на 143 ОУ " Георги Бенковски " Ирена Дойчинова.

Директорът разказа арестуваният възпитаник като емоционален и припрян. " Той елементарно се ядосва. Свикнал е да стават нещата както той желае и споделя. Отношението му е такова и към другите деца ", сподели Ирена Дойчинова. По думите ѝ връзката на 14-годишното момче с останалите деца била сложна.

13-годишното потърпевшо момче сега е в реанимацията на болница " Пирогов " и ще остане под наблюдаване за идващите няколко дни.  Директорът уточни също, че детето е с засегнат далак, само че органът не е бил отхвърлен.

Момчето е имало оплаквания от болки в корема, когато се е прибрало у дома. Родителите му са го откарали в незабавна помощ, като през днешния ден детето е признато за лекуване поради коремна контузия.
 Момче е с заплаха за живота след побой от съученик в София Обновена
Момче е с заплаха за живота след побой от съученик в София

То е настанено в " Пирогов "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР