14-годишният сърфист в метрото, който беше убит, когато беше изхвърлен

...
14-годишният сърфист в метрото, който беше убит, когато беше изхвърлен
Коментари Харесай

Ченгетата идентифицират тийнейджър, убит при злополука в метрото на Ню Йорк: „Нормално дете“

14-годишният сърфист в метрото, който беше погубен, когато беше изхвърлен от трен F в Бруклин, беше разпознат като младеж от Куинс, разказан от съседи като „ доста положително момче “, чиято самотна майка работи дълги часове.

Алам Рейес беше погубен малко преди 14:30 часа. В петък, когато падна от покрива на влака на юг и се качи на релсите – оставяйки една маратонка и локва кръв на улицата изпод.

„ Той израсна, играейки със сина ми “, сподели един комшия пред The ​​Post. „ Той е доста положително момче. Много спокоен, доста оправдателен човек. Винаги е ухилен, положително момче.

„ Той има две кучета, с които живее “, сподели мъжът. „ Винаги го виждате два пъти дневно – заран и вечер да разхожда двете си кучета. Той обича да играе видео игри. Знаеш ли, той е обикновено дете. “

Съседът сподели, че Рейес е най-малкият от тримата сина на майка си и разказа майката като работлива жена, която се е преместила в Ню Йорк от родното си Мексико преди повече от 16 години и в този момент прекарва дълги часове в чис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР