14-годишният Конър Халса, който ловял риба на езеро в Минесота

...
14-годишният Конър Халса, който ловял риба на езеро в Минесота
Коментари Харесай

Тийнейджър улови с въдица портфейл, пълен с пари СНИМКА+ВИДЕО

14-годишният Конър Халса, който ловял риба на езеро в Минесота (САЩ),  " улови " портфейл, цялостен с пари, които, както се оказа, били изпуснати от фермер от Айова преди година. 

Тийнейджърът сподели, че е бил на лов на риба със фамилията си на горското езеро, когато въдицата се опънала.

„ Струваше ми се, че съм хванал голяма риба и закачих куката доста мощно “, сподели Халса.

Издърпвайки въдицата, той открива, че уловът е влажен портфейл, съдържащ 2000 $, пише UPI.
 Портфейл, вдигнат от дъното на езерото, портфейл с пари, визитка, беше на дъното на езерото, пари, хвана портфейл, хвана портфейл, Снимка: UPI
Визитната картичка в портфейла помогнала на фамилията да открие притежателя му, фермера от Айова Джим Дени, който сподели, че е изгубил портфейла, до момента в който ловил риба в езерото година по-рано. Той не осъзнал, че го е изгубил, до момента в който не потърсил пари в гащеризона, с цел да заплати сметката си за отмора.

" Това е най-лошото възприятие, което в миналото съм изпитвал, тъй като нямах и стотинка. Вероятността да намеря или закача портфейл под 20 фута вода... Не мисля, че има подобен късмет ", споделя фермерът.

Дени пристигна от Айова при фамилията на младежа, с цел да вземе портфейла му. Той предложи на Халс парична премия, само че младежът я отхвърли.

В резултат на това фермерът даде на момчето самостоятелен резервоар и предложения фамилията му на вечеря като признателност.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР