14-годишната певица Сузанита, която предизвика скандал със свои видеоклипове, извън

...
14-годишната певица Сузанита, която предизвика скандал със свои видеоклипове, извън
Коментари Харесай

Сузанита - много добро дете, което ходи на училище и излиза рядко

14-годишната певица Сузанита, която провокира скандал със свои видеоклипове, отвън сцената е положително дете, което още не е намерило своя път като реализатор. Това обявиха в студиото на "Тази заран " по bTV родителите на момичето - небезизвестният Орхан Мурад и жена му Шени.
"Сузанита е като всички младежи, тя не следва моя път (...) Тя е разследване, артикул на леките музикални жанрове ", уточни артистът и акцентира, че като родители в този момент имат ясна задача: "Да канализираме и насочим нейното образование, нейната обща просвета към нещо по-добро ".

В тази връзка Орхан и Шени се заканиха, че ще съдят някои публицисти поради погрешни изказвания по адрес на щерка им: "Детето няма силикон нито в устните, нито на друго място ".

Майката на Сузанита, която я кара на участия, не счита и че клиповете са били прекомерно провокативни: "Тя е по едно боди, по тази логичност би трябвало да забранят на всички майки на деца до 18 години да пускат фотоси от плажа ". Защо момичето демонстрира междинен пръст? "Това го демонстрира на Дявола, на злобата, на завистта ". Според Шени текстът на провокиралата най-разгорещени разногласия "Луцифер и Буда " не е бил вярно свестен от хората.

Родителите на Сузанита я разказват като "много положително дете ", което върви на учебно заведение, рядко излиза и постоянно има предпочитание да оказва помощ на хората. Признават обаче, че към този момент от година и половина пуши - поради тежки нападки, които понесла за свое по-стари и по-неизвестно видео.

Орхан Мурад беше безапелационен - не е нужна интервенция на обществените служби или на Агенцията за протекция на детето: "Те могат единствено да навредят и да травмират детето ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР