13 престъпления с извършени през изминалото денонощие в Пловдив и

...
13 престъпления с извършени през изминалото денонощие в Пловдив и
Коментари Харесай

Пиян мъж потроши пловдивски мотел

13 закононарушения с осъществени през миналото денонощие в Пловдив и региона. 12 от тях са разкрити и причинителите хванати.

44-годишен мъж потрошил стъклена входна врата на мотел на Кукленско шосе. Мъжът е от село Голямо Вранско, област Русе и бил отседанал във въпросния мотел. Той е задържан към 22.30 часа на 24 ноември, като е бил пийнал.

Дрогиран 33-годишен лидер на „ Мазда “ е арестуван в ареста в Кючука. Превозното средство, ръководено от 33-годишен гражданин на село Златитрап било спряно за инспекция на територията на село Първенец. По надлежния ред е открито, че лицето кара под влияние на марихуана. По случая е стартирано бързо произвеждане.

Още един причинител на закононарушение по пътищата, обвързвано с приложимост на наркотични субстанции, е арестуван в ареста на Труд.

В следобедните часове на 25 ноември на кръстовището на улиците „ Чардафон Велики “ и „ Пирин планина “ е спрян за инспекция лек автомобил Мерцедес. Зад кормилото на транспортното средство бил 27-годишен гражданин на Съединение. Драг чек пробата реагирал позитивно за приложимост на амфетамин.

Автопатрул спрял за инспекция на бул. „ Пещерско шосе “ лек автомобил Мерцедес към 02,30ч. на 25 ноември. Превозното средство било ръководено от 30-годишен пловдивчанин. Алкотест дрегерът реагирал позитивно за приложимост на алкохол и отчел приложимост на 1,22 промила. Водачът е арестуван в ареста за период до 24 часа.

Водач в нетрезво положение е арестуван и в ареста на Карлово. Проверката на 31-годишния мъж била осъществена на територията на Сопот, след подаден сигнал за позволена злополука от него.

Мъжът управлявал лек автомобил Хонда сивик с централизация от 2,56 промила. Под наблюдаване на прокуратурата е стартирано бързо произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР