13 пътници, пострадали при катастрофата на автомагистрала Тракия са транспортирани

...
13 пътници, пострадали при катастрофата на автомагистрала Тракия са транспортирани
Коментари Харесай

Възстановено е движението на автомагистрала Тракия

13 пасажери, потърпевши при злополуката на автомагистрала " Тракия " са превозени до ямболската болница, а 3 са откарани в Карнобат.

Автобусът, който се прекатурна в канавката малко след 22 часа, е изпълнявал постоянна линия София - Слънчев бряг.

Шофьорът беше като дрогиран. Доколкото разбрах, през вчерашния ден също е бил на промяна. Днес - също. Може и поради това - да е задремал на кормилото. Ще си търсим правата, тъй като не може по толкоз дълга линия да пуснат единствено един водач, описа един от пасажерите.

Д-р Вълчев от Спешния център в Ямбол изясни, че единствено една жена, от докараните 13 пасажери, ще остане за лекуване, а другите ще бъдат освободени.

Поводът евентуално за множеството контузии на по-голямата част от пациентите са пострадвания по горни, долни крака, защото, описват, че е настъпила много сериозна блъсканица. Автобусът се обърнал и се е влачил към 20 метра в канавката. Цяло знамение е, че не се е запалил, защото всички пациенти, които постъпиха тук, бяха в дизеолово гориво, изясни медикът.

Автобусът ще бъде изтеглен от канавката в утринните часове. Тепърва ще се прецизират аргументите за случая, водачът към този момент е разпитан от полицията.

Движението в региона на случая, при километър 296-и на автомагистрала " Тракия " в посока Бургас, в сектора Чарда-Воденичене, към този момент е възобновено, оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР