13-годишна пловдивчанка спечели званието Гласът на Европа и стипендия на

...
13-годишна пловдивчанка спечели званието Гласът на Европа и стипендия на
Коментари Харесай

13-годишна пловдивчанка стана Гласът на Европа

13-годишна пловдивчанка завоюва званието Гласът на Европа и стипендия на ISCART - Международната академия за просвета и изкуство със седалище в Лугано, Швейцария. Талантливата певица Иванина Колева, възпитаничка на пловдивската музикална школа " Арт Войс Център " с началник Руми Иванова, впечатли с осъществяванията си международно известните музиканти на академията по време на Summer Campus 2023 в Бургас.
Прочетете още
Иванина завоюва стипендията на ISCART и ще се образова по системата и условията на Тринити Колидж, а също по този начин извоюва правото да взе участие в концертите Kids Voice Malta и La Forza della Musica Italiana.

Младата певица получи висока оценка от музикалните светила: маестро Енцо Компаньоли - диригент на оркестъра на " Сан Ремо ", известния италиански артист Джани Теста, и  световноизвестния бас и солист в Метрополитън опера в Ню Йорк - маестро Валентин Пейчинов.

Десетки години Академията ISCART от Лугано се занимава с разкриване и подкрепяне на млади гении при започване на поемат професионалния пьт на сценическото изкуство, давайки им опция  да застанат един до друг с огромни звезди на международния шоу бизнес и да бъдат видяни на интернационалната сцена.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР