13 депутати от Продължаваме промяната“ и трима от Демократична България“

...
13 депутати от Продължаваме промяната“ и трима от Демократична България“
Коментари Харесай

Има ли зависимости между главния прокурор, ПП и малката софийска коалиция, пита Костадинов

„ 13 депутати от „ Продължаваме промяната “ и трима от „ Демократична България “ са отсъствали при вчерашното гласоподаване на правосъдната промяна “, съобщи ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. Той дефинира държанието на въпросните народните представители като празненство на политическото двуличие.

И попита дали хората, които са отсъствали, имат зависимости от основния прокурор.

„ Това, което видяхме през вчерашния ден беше празненство на политическото двуличие. 15% от групата на дребната софийска коалиция и от „ Продължаваме промяната “ липсваха, само че гласуването щеше да мине за правосъдната промяна. Мнозинството щяхме да бъдем ние, които желаеме правосъдна промяна.

Има ли зависимости с основния прокурор от хората, които липсваха? Защото това беше изменничество – грозно, гнусно. То демонстрира, че тези хора даже личните си гласоподаватели не почитат. Вчера 13 души от Политическа партия и трима от дребната софийска коалиция не бяха на работните си места. Ами тогава подавайте си оставките, така и така Народното събрание завършва. Бъдете малко мъже! Щото тук има дами, които са по-мъже от мъжете. Вчера имаше забавни мнения – в случай че правосъдната промяна завърши, дребната софийска коалиция ще завърши. На 2 април ще забележим присъдата на българските гласоподаватели “, уточни той.

В декларация от парламентарната естрада водачът на „ Възраждане “ отбрани самодейността по събиране на подписи за референдум за отсрочване на присъединението към еврозоната.

„ Вчера беше изчетена тук патетична декларация в поддръжка на диктатурата в България. Тя беше отдадена на напъните не на България, а на една част от елита в България да наложи една непозната валута в нашата страна.

Тази декларация пропуща волята на народа, която може да изрази. В тази зала има хора, които могат да приказват от името на част от българския народ. Никой няма право да приказва от името на целия народ. В момента се организира самодейност за референдум за отбрана на българския лев. Всичко идва от една дребна софийска коалиция, която носи в името си „ демократична “. Много българи всеки ден декларират с подписа си, че желаят да бъдат питани. Българите, съгласно тези псевдодемократи, са елементарни хора. Ако слушаме тях, ще останем с усещането, че Швейцария е тирания, тъй като организира референдуми “, уточни той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР