13:30 в деловодството на Софийски градски съд ще бъде регистрирана

...
13:30 в деловодството на Софийски градски съд ще бъде регистрирана
Коментари Харесай

Лена Бориславова с дело за десетки хиляди срещу фирма 7/8 - заради кючека

" 13:30 в деловодството на Софийски градски съд ще бъде записана първата ми искова молба за клюка и уронване на името ми. След сценаристите следват още няколко против мними публични представители и жълти медийни бухалки. "

Това написа някогашната шеф кабинет на Кирил Петков - Лена Бориславова. Справка на Клуб Z сподели, че тя е изпълнинла обещанието си и искът за 40 000 лева към този момент е реалност.

Бориславова, която бе обект на удивително съвпадаща от целия кафяв набор офанзива по време на държавното управление " Петков ", е завела иск по Закона за отговорностите и договорите - за непозволено увреждане.

Ответник е " Седем осми " - компанията, която прави продукцията на Слави Трифонов.

Тя споделя в исковата си молба, че се чувствала неудобно от позорящите думи, грозни и вулгарни.

Става въпрос за ария, която " Ку-ку бенд " посвети на нея след шумния раздор сред тогавашните съдружни сътрудници.

Бориславова цитира елементи от песента в желае си, споделиха от Софийски градски съд пред Клуб Z.



Искът е за непозволено увреждане, само че в качеството на възложител - по тази причина и ответник е " Седем осми " АД ". Текстът на члена е:

" Този, който е упълномощил на друго лице някаква работа, дава отговор за вредите, породени от него при или във връзка осъществяването на тази работа.

А ето по какъв начин реагира отсрещната страна във фейсбук:

" Влизам през днешния ден в офиса, сядам и виждам до мен единствено подсъдими и бъдещи пандизчии.
Сценаристите ги съди Лена Бориславова поради
песничката за „ Кака Лена “.
Тошко Йорданов го съди Асен Василев поради
откраднатия програмен продукт.
А мен ме съди Настимир Ананиев, само че не знам тъкмо защо.
Погледнах в очите другите подсъдими, видях тяхната болежка, и постоянно казано даже на мен ми стана малко мъчително.
Казах си: „ Гледай, какво нещо е – логиката подсказва, че чувствителни би трябвало да сме ние, въпреки всичко ние идваме от творчеството и изкуството, а рожбите на икономическите
университети би трябвало да са корави и финансови акули, а то обратното… “
Пих по едно кафе с сътрудниците и им споделих: „ Дайте да се разходим в парка. “ Те споделиха: „ Защо, Слави ”А аз споделих: „ Защото може да ни е за последно! “
И в този момент ще изтъквам текста на единия от подсъдимите, песента, в която се пее: „ Ние сме неприятните в страшния филм. “
А в припева думите са, сякаш, тъкмо за нежните и чувствителни души от " Продължаваме Промяната ".
В припева се пее: „ Изпратете ни без рев девойки, забравете дори наш`те имена. Копелета гадни бяхме
всичките, но по този начин ни обичахте! “



(Всъщност " бъдещи " някогашни или каквито и да е " пандизчии " няма по какъв начин да има при каузи от частен темперамент - като тези по Закон за задълженията и договорите - те са за обезщетение, б.р.)

" Сега " напомня неотдвнашото изявление на Кирил Петков във връзка кючека с " Лена ".

" Това е човек, който е в свободно рухване. Той се провали като шоумен, като политик, смъкна си личното държавно управление, гласувайки с Движение за права и свободи и ГЕРБ ", разяснява песента съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

" Да замахваш към жена – тя е доста мощна, няма да ѝ повлияе. Здравите сили в обществото са там. Обществото удари гръмък пестник назад към Слави и му сподели – ти ставаш една празна опаковка, която ще отиде в кошчето на историята ", добави Кирил Петков тогава и добави, че партията се е обединила зад Лена Бориславова.

Всъщност по-късно самият Петков стана обект на нова ария от страна на " Ку-ку бенд " - отдадена на татко му. Това стана след опорката, че той се е возил на държавни разходи при едно от пътуванията в чужбина. Макар че това след това бе опровергано публично от служебното държавно управление на Гълъб Донев - че такава командировка няма.

Иначе откакто се отхвърли на предходните избори, Бориславова още веднъж е в листите след обединяването на Политическа партия с Демократична България. Тя е втора в софийския 24-и МИР.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР