1290 са нарушенията на Закона за движение по пътищата, установени

...
1290 са нарушенията на Закона за движение по пътищата, установени
Коментари Харесай

Над 900 нарушения за скорост са засечени по пътищата в Лудогорието

1290 са нарушаванията на Закона за придвижване по пътищата, открити в интервала от 4 до 10 юли, оповестиха от полицията.

През посочената седмица eкипите на „ Пътна полиция “ при ОД на МВР-Разград са съставили 696 фиша и 67 акта . Три от актовете са издадени на неправоспособни водачи. За неспазване на разпоредбите за придвижване през седмицата е глобен и един велосипедист.

Установени са четирима водачи, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол. При трима от тях концентрацията е била над 1,2 промила. Прекратени са регистрациите на осем моторни транспортни средства - в два от случаите повода е недееспособност на водачите, в други два - използването на алкохол и в четири - използването на наркотични субстанции.

През посочената седмица са регистрирани три пътно-транспортни катастрофи, при които трима души са потърпевши, сочи още статистиката на „ Пътна полиция “.

От 7 до 24 юли на територията на ОД на Министерство на вътрешните работи се организира профилирана полицейска интервенция по сигурност на придвижването. Акцент в засилените инспекции е шофирането след приложимост на алкохол или наркотични субстанции.

До момента са тествани 842 транспортни средства и 1027 души. Издадени са седем предупредителни протокола и са глобени 260 водачи. Засечените нарушавания на скоростните режими са над 900.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР