120 км/ч с тротинетка по скоростен път. Кадри с момиче

...
120 км/ч с тротинетка по скоростен път. Кадри с момиче
Коментари Харесай

120 км/ч с тротинетка по скоростен път

120 км/ч с тротинетка по скоростен път. Кадри с момиче по джапанки, което развива смъртоносната скорост във Варна, взривиха мрежата. В доста мнения се допуска, че това е същото момиче, което преди време беше снимано да кара тротинетка с 80 км/ч на Околовръстното шосе в София.

Потребители на обществените мрежи допуснаха също, че в този момент същото момиче е на море и усъвършенства личното си достижение.

" Ако тротинетката попадне в дупка на пътя, то при всички случаи ще има случай. Момичето ще падне и в случай че след нея се движи автомобил, има възможност да я сгази и надлежно да сътвори проблеми за водача, който ще я нарани”, разяснява в ефира на Нова телевизия пътният специалист Владимир Тодоров.

По думите му тротинетките нямат място на скоростния път. " Основният проблем е, че се дава неприятен образец. Второ – тя заплашва както себе си, по този начин и останалите участници в движението”.

Експертът по пътна сигурност прикани това момиче да бъде издирено от полицията. " Тя би трябвало изрично и назидателно да бъде глобена ", акцентира Тодоров.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР