12 лунен ден от 14:15 часа на 29 декември до

...
12 лунен ден от 14:15 часа на 29 декември до
Коментари Харесай

Астрологичнa дневена прогноза за 29 декември 2017 година

12 лунен ден от 14:15 часа на 29 декември до 14:57 часа на 30 декември

Ден, в който се включва галактическата сила на любовта, божествените откровения, филтриране на мислите, осъществяване на молитвите, успокоението, успеха на мъдростта над мозъка и възприятията.

В този ден е добре да проявявате състрадание и съчувствие. Енергетиката допуска да вършите положителни каузи за ближните. Хубаво е да подарявате дарове, да давате лепта, да се занимавате с щедрост, да извършите нечия молба, да проявявате съчувствие към този, който има потребност, и самият да се обърнете с молба.

Благоприятно е да сключите брак, който ще се основава на висшата обич.

Това е ден за молебствия, усамотение, състрадание и алтруизъм. Това е един от дните, когато хорските молебствия гладко доближават задачата, като да се демонстрира отрицателното е противопоказно. Не се карайте – помиряването след това ще е доста мъчно. Не се оплаквайте, не плачете и не се самосъжалявайте: можете да останете в това положение за дълго време.

Дочакахме и един прелестен ден, изпълнен с доста позитивни аспекти и индикатори. Вече в действителност можем да се захванем крепко със своите задължения и действия. Един потребен ден, през който ще можем да свършим безпроблемно работата си.

Прекрасен ден. Ден, който може да ви донесе доста облаги, доста позитивни страсти и огромна работливост във вашите дейности. Затова, всичко, което не сте съумели да извършите до момента, можете да го осъществите точно през днешния ден.

Големи благоприятни условия, вероятности, сили и дух, ще имате денем. Уникални пътища ще ви се отворят, по които ще вървите самоуверено няколко месеца напред.

Ще се почувстваме доста удовлетворяващо, тъй като всичко, което ще вършим денем ще се получава бързо и елементарно.

Луна без курс от 16:02 до 24:00 часа

Не се стартира нищо ново, никакво начинание.
Не е желателно да се подписват контракти, документи
Да не се стартират никакви значими настоятелен диалози и договаряния
Да не се подписва брак
Избягвайте да пътувате в чужбина
Да не се афишира обществено желанието за осъществяване на планове
Положително въздействие за Луна без курс:

Време за разходки с другари, срещи, само че не и настоятелен
За ментални и духовни занимания
Благоприятно за подаване на данъчни заявления
През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е целесъобразно да се вършат интервенции на гърлото и шията. През този ден можем да бъде чувствителни към хранителни артикули, и по тази причина, добре е да сме изключително деликатни при подбора на храна. Гладуването е противопоказно. Храната да е качествена и в умерено количество. Да не се прaвят интервенции на хранопровода. Добро време за зачатие.

В този ден сънищата са оракулски. Всички те са подбудени от светлите и доброжелателните за нас сили.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР