12-годишно момиче е прието в Пирогов след спречкване с учител

...
12-годишно момиче е прието в Пирогов след спречкване с учител
Коментари Харесай

Инспекторатът по образование проверява случая с пострадала в клас ученичка

12-годишно момиче е признато в " Пирогов " след сдърпване с преподавател по физическо в часа по история. Инцидентът стана в 116-о учебно заведение в софийското село Яна. Инспекторатът по обучение стартира инспекция по случая.

Директорката на учебното заведение Райна Стоилова описа, че учителката по физическо е упорствала учениците да останат с неизвинени отсъствия, защото са закъснели за часа по история и са вдигали звук. Учителката по физическо е била дежурна за деня.

Това провокира спор. При покачване на чина ученичката е получила удар в корема от ръба на чина. Стоилова сподели, че е схванала за случая от полицията.

Случки като тази преди този момент не е имало, стигало се е до " вербална експанзия ", доста постоянно липсва дисциплинираност, влизат със закуски, закъсняват редовно, сподели още директорката на 116-о учебно заведение.

Бащата на потърпевшото момиче Христо Кондов разяснява, че никой от учебното заведение не му се е обадил, с цел да му заяви за случая. Детето е под наблюдаване. Той сподели още, че ще съди учителката по физическо.

Вижте и още във включването на Паулина Найденова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР