12-годишната сирийка Рейсян, която живее в пловдивското село Болярино, е

...
12-годишната сирийка Рейсян, която живее в пловдивското село Болярино, е
Коментари Харесай

12-годишно дете от пловдивско село изчезна

12-годишната сирийка Рейсян, която живее в пловдивското село Болярино, е изчезнала през днешния ден. Полиция търси детето дружно с локалните поданици.

" Нямаме визия какво се е случило. Всички я търсят, откогато стана ясно, че я няма ", изясни пред " 24 часа " кметицата Стефка Милиева. Тя описа, че Рейсян и фамилията ѝ са с филантропичен статут на бежанци и живеят в Болярино от юни т.г. " Общо са 6 деца, майка им се грижи за тях. Бащата работи в София, само че пътува до тук ", добави Милева.



" target= " _blank " > Криминалист: Александър е похитен и позволявам, че бащата е в час с нещата

От полицията прецизираха, че сигналът за изгубването на Рейсян е подаден от родителите ѝ към 12 ч. - към 5 часа откакто детето е забелязано за последно. В показанията им има несъгласия по отношение на възрастта на момичето – сред 12 и 14 години.

Новината идва на фона на изчедването на 12-годишния Александър от Перник, чието търсене към този момент пети ден де дава резултат. Целият запас на Министерство на вътрешните работи, техника и доброволци са впрегнали старания в търсенето на детето, само че без триумф.

Междувруменно пред Нова, криминалистът Иван Савов съобщи:

" За мен Александър от Перник не е изчезналей по този начин, най-вероятно е отвлечени позволявам, че бащата е в час с нещата. Ако имаше случай или беше избягал, щеше да се появи в радиус от няколко километра. “

Според него престъпни психолози следва да проведат беседи с бащата.

" В деня преди изгубването си Александър от Перник не е бил на учебно заведение. Тоестнямаме никаква гаранция, че не е изчезналпредишния ден и по безсъвестен мотив това да не е обявено от бащата. 95% се касае за похищение, би трябвало да се откри мотивътна похитителя, дали има користна или персонална цел ", съобщи той.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР