114-ият ден от протеста с искане за оставката на правителството,

...
114-ият ден от протеста с искане за оставката на правителството,
Коментари Харесай

Ден 114: Не се притеснявайте, Борисов. Докато сте премиер, Гешев няма да ви пипне. За след това не гарантираме! |

114-ият ден от митинга с искане за оставката на държавното управление, премиера и основния прокурор стартира с овации за българските мекари и медицински сестри.

" Протестът против властта продължава и ще продължи, без значение по какъв начин ще наподобява, макар че властта чака да се уморим. Днес този нерешителен човек Бойко Борисов изиска от Народно събрание да купи лекарство против ковид. Един предходен министър отнесе казуса с имунизациите, в този момент Борисов желае да се откупи. Колко тъпо и нещастно може да наподобява един човек в края на мандата си. Оставката му се трансформира в позор. Той гледа да се разтовари от отговорност. Не се тормозете, Борисов. Докато сте министър-председател, Иван Гешев няма да ви допре. За по-късно не подсигурявам. Бързайте с сделките, тъй като по-късно ще дойдат следствията. Хората към този момент се срамят да си признаят, че са от ГЕРБ. Спестете им този позор. Те не са отговорни за корупцията и за срамните ви връзки. Оставка! ", сподели Арман Бабикян от Отровното трио.

Заради неприятното време митингът продължи малко повече от 15 мин. и обичайно се насочи към Орлов мост. Утре той ще стартира в 19:30 часа.

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР