111-килограмовата жителка на шотландския град Глазгоу реши да се подложи

...
111-килограмовата жителка на шотландския град Глазгоу реши да се подложи
Коментари Харесай

Тази жена свали 35 килограма за нула време, вижте как

111-килограмовата жителка на шотландския град Глазгоу реши да се подложи на интервенция за стомашен байпас и отслабна с 35 кг. Тайните на нейния триумф разкри The Mirror.

31-годишната Карлийн Бут стартира да пълнее още като дете. Като отбрана против напрежението тя развила нездравословна хранителна взаимозависимост. Жената злоупотребявала с храната и в зрелост. В резултат на това стрелката на нейното тегло доближи 111 кг. Ковид режимът единствено ускори нездравословния метод на живот.

Шотландката станала прекомерно тежка за леглото си, заемала и прекалено много място, тъй че трябвало да спи в обособена стая от брачна половинка си Робърт. 

„ Започнах да се гнуся от себе си “, сподели тя. Бут стартира да страни от приятелите си, защкото те бяха доста по-слаби от нея. Поради зной тя се опасяваше да не се болести с ковид.

Бут изпадна в меланхолия и потърси изходи от тази обстановка. Тогава тя се натъкна на информация за интервенция със стомашен байпас. Процедурата обещавала понижаване на размера на стомаха с 15 % от първичния му размер. В последна сметка дамата решила, че й е пристигнало време да вземе ситуацията в свои ръце. Тя си даде обещание да бъде слаба и здрава.

Так Бут реши да се подложи на интервенцията. Съпругът се съгласи да й помогне и пет седмици по-късно дамата попадна под хирургическия нож. След интервенцията шотландката промени диетата и метода си на живот. В резултат на това отслабна с 35 кг.
Наистина ли студът може да ни разболее? Отговорът ще ви изненада
„ Облечи се да не настинеш! “ Повечето хора евентуално са чували някаква разновидност на тези наставнически препоръки, или сами като роди...
Прочети повече
„ Първите две седмици след интервенцията пиех единствено течности: протеинови шейкове или бульони. После две седмици ядох картофено пюре. Сега мога да хапвам всичко, само че на доста дребни порции “, показа дамата.

Тя се пробва да върви всеки ден и да прави тренировки за подсилване на мускулите. 

Сега дамата се усеща доста по-уверена и към този момент не й се постанова да спи в обособена стая. Освен това шотландката в този момент гледа на храната като на гориво за тялото, което й оказва помощ да поддържа жизнеспособност и здраве, а не постепенно да я убива, както правеше в предишното.

По-рано беше обявено за жителка на американския град Шанхай, щата Минесота, която тежала 120 кг, само че измършавял с 59 кг за една година с помощта на няколко положителни навика. Тя настрои мобилния си телефон на напомняния за дилемите, които има да извърши за деня и ги изпълнявала най-стриктно.

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР