11 лунен ден от 13:40 часа на 28 декември до

...
11 лунен ден от 13:40 часа на 28 декември до
Коментари Харесай

Астрологичнa дневена прогноза за 28 декември 2017 година

11 лунен ден от 13:40 часа на 28 декември до 14:16 часа на 29 декември

Най-мощният, в енергетичен проект, ден.
В човешкият организъм се отключват мощни сили и в случай че не знаете по какъв начин да ги управлявате, можете без да желаете да извършите неточности.

Всичко, което предприемате в този ден, да се прави осъзнато. Пристъпвайте към дейности, единствено в случай че осъзнавате целия развой до края. Задължително изискване – действието да се докара до логически резултат.

Можете да се молите, да се грижите за околните си, да им вършиме дарове – и изобщо, колкото може повече да изливате любовта си към другите хора.

Днес, към този момент можем да се съсредоточим върху своите стремежи и по какъв начин да си ги удовлетворим. Ще пожелаем да си подсигурим комфорт, удоволствия и успокоение.

Няма да бъдем толкоз бързи, сприхави и спонтанни. Всичко ще го премисляме постепенно и няма да вземаме импулсивни решения. Това, обаче, ще е в наш плюс.

Аспектите в небето ще ни дават огромна мощ и мощност. Ще усещаме огромен прилив на сила, която ще блика с цялостна мощ от нас. Ще желаеме да покорим света.

Енергията ще бъде мека, топла, приятна и позитивна. Всяка ваша активност ще върви леко, умерено и ползотворно. Късмета ще е с вас, във всяко едно начинание. А вие ще имате капацитета, опцията и силата да сътворите най-смелите си проекти и фантазии.

Успешен ден ни се обрисува, действайте! Небето е благосклонно към нас и ще имаме позитивен и ефикасен ден!

В този лунен ден сънищата нямат огромно значение, можете да не им обръщате внимание.

В здравословно отношение ще са уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е целесъобразно да се вършат интервенции на гърлото и шията, както и на хранопровода. През този ден можем да бъде чувствителни към хранителни артикули, и по тази причина, би трябвало да сме деликатни при подбора на храна, Гладуването е противопоказно. Храната да е качествена и в умерено количество. Добро време за зачатие.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР