11-годишно момче е в Пирогов със съмнения за комоцио след

...
11-годишно момче е в Пирогов със съмнения за комоцио след
Коментари Харесай

И това доживяхме! Ученик преби учителя си по физическо

11-годишно момче е в " Пирогов " със подозрения за комоцио след случай в столично учебно заведение, оповестиха за bTV от Центъра за незабавна здравна помощ в София.

Детето се оплакало от световъртеж пред пристигналите на осмата минута лекари. Те открили и следи от удари по тялото му.

Момчето декларирало, че е било пребито от преподавател по физическо.

След инспекция на bTV в учебното заведение, в което се е случил случая, шефът Величка Таседжикова разяснява, че няма сходен случай.

Версията на управлението на школото е противоположната - петокласник нахлува в час по физическо на третокласници. След опит на преподавателя Георги Георгиев да в профил 11-годишния възпитаник от час, детето го удря и бяга, а малко по-късно се връща с майка си, която по думите на учителите и директорката стартира да ги плюе и наскърбява.

Третокласници, които са участвали на случая, също настояват, че учителят не е посягал на детето.

От учебното заведение разясниха още, че петокласникът е от проблематично семейство и това не е първи случай, в който взе участие той. Проблемно дете е и по-големият му брат, който учи в същото учебно заведение.

В момента тече вътрешно следствие. Учителят Георги Георгиев е подал тъжба поради случая. А от Социалните служби разясниха, че ще бъде осъществена инспекция в учебното заведение.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР