11-годишно момче беше арестувано, след като застреля двойка 13-годишни след

...
11-годишно момче беше арестувано, след като застреля двойка 13-годишни след
Коментари Харесай

11-годишно момче от Флорида застреля тийнейджъри след скандал на тренировка по американски футбол

11-годишно момче беше задържано, откакто простреля двойка 13-годишни след скандал на подготовка по американски футбол в централна Флорида.

След физическа битка нападателят измъкнал револвер от колата на майка си и създал един изстрел, сподели полицията.

И двете жертви бяха постоянни, откакто бяха ударени от един и същи патрон. Единият е ударен в ръката, а другият в торса, което изисква интервенция.

Момчето е изправено пред обвиняване в опит за ликвидиране втора степен.

Някои възрастни евентуално биха също ще бъдат повдигнати обвинявания, защото огнестрелното оръжие не е било вярно съхранявано в заключена кутия, сподели началникът на полицията в Apopka Майк Маккинли. случаят от предходната нощ в Northwest Recreation Complex като „ недобър “.

„ Не би трябвало да имаме 11-годишни деца, които имат достъп до оръжия и си мислят, че може да позволи спор с огнестрелно оръжие “, сподели той.

Маккинли сподели, че сходни стрелби се случват „ прекомерно постоянно “ и че децата съумяват да се докопат до тях огнестрелните оръжия наподобява стават „ по-млади с всеки минал ден “.

Но той разказа случая като „ първи “, който надвиши конфликтите, които от време на време се следят сред родителите на спортни мачове за младежи.

Не беше ясно какво е довело до първичния спор, който се случи по време на футболна подготовка на Pop Warner. Pop Warner - кръстена на прочут колежански треньор - се разказва като водещата национална организация за юношески футбол, мажоретки и танци.

Спорът сред триото се реалокира от спорта самото оборудване до паркинга, преди нападателят да вземе оръжието от колата на майка си, сподели Маккинли. Полицаите дойдоха след към четири минути, скоро след 20:20 локално време.

Жертвата, която беше ударена в ръката, беше лекувана и освободена от болничното заведение същата нощ, до момента в който удареният в торса потърпевш е в устойчиво положение след претърпяна интервенция.

Нито те, нито нападателят са посочени по правни аргументи.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР