108 шофьори, нарушили скоростния режим, са били установени за по-малко

...
108 шофьори, нарушили скоростния режим, са били установени за по-малко
Коментари Харесай

108 с превишена скорост за 3 часа

108 водачи, нарушили скоростния режим, са били открити за по-малко от 3 часа на пътен сектор в град Нови пазар, Шуменско. Това е станало от мобилна камера на автопатрулен екип, който стоял за краткотрайна метаморфоза на придвижването, поради тежка злополука на Автомагистрала “Хемус “ в четвъртък.

Установени са четирима водачи, които надвишили оптималната скорост с над 50 км/час. Рекордът е на водач с автомобил „Нисан Микра“, който минал през обитаемо място със 106 км/час при ограничаване 50 км/час. Освен парична санкция те ще бъдат лишени от правоспосбност за период от 3 месеца, както планува законът.

Докато регулирали придвижването, служителите на реда хванали и пийнал водач зад кормилото на БМВ 316 с варненска регистрация, който едвам не ги блъснал. Колата се блъснала в поставения ограничител на пътя. Я.А./42г./ от Варна се оказал с 1,50 промила в издишания въздух. Не е дал кръвна проба за разбор, бил арестуван в ареста за едно денонощие и по случая е формирано бързо произвеждане, осведомят от шуменската полиция.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР