Шокираща агресия срещу полицаи в Сливен вчера втрещи цяла България.

...
Шокираща агресия срещу полицаи в Сливен вчера втрещи цяла България.
Коментари Харесай

Показаха СНИМКА на самоделната сабя, с която циганинът Николай налетя да коли сливенски полицай!

Шокираща агресия срещу полицаи в Сливен вчера втрещи цяла България. И в двата случая нападателите са употребили наркотици. Единият е направил опит да прегази униформен, а другият е нападнал полицай с нож и самоделна сабя.

И двата случая са от събота след обяд. При първия полицейски патрул се опитал да спре автомобил. Шофьорът не се подчинил на сигнал „ Стоп”. Започнало преследване из целия град, при което се създали множество предпоставки за катастрофи, разказаха униформените в сутрешния блок на bTV.

На едно от кръстовищата мъжът спрял на червен светофар. Отново обаче се опитал да избяга, блъскайки полицейската кола и опитвайки се да прегази един от униформените. Полицаят се оказал на земята и е с охлузни рани. Шофьорът вече е задържан, а направената проба за наркотици се оказала положителна.

При втория случай полицаи отишли да помогнат на свои колеги в сливенския квартал „ Надежда”, където имало масов бой. Там мъж - на има Николай, извадил нож и сабя срещу униформените.

Един от полицаите му наредил да хвърли хладното оръжие, но той замахнал със сабята към него. Мъжът дори заплашил полицая, че ще отиде в дома му и ще го запали.

Циганинът Николай, нападнал полицай със сабя, крещял: Ще ти изтръгна гръкляна! Ще дойда до дома ти и ще...

След това обаче се подчинил и бил задържан. Направената проба за наркотици също се оказала положителна.

И за двата случая са образувани досъдебни производства. Мъжете са задържани за 72 часа. Предстои прокуратурата да поиска постоянен арест.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР