Шефът на Пентагона Марк Еспър обвини Китай, че крие информация

...
Шефът на Пентагона Марк Еспър обвини Китай, че крие информация
Коментари Харесай

Пентагонът обвини Китай, че крие информация за COVID-19

Шефът на Пентагона Марк Еспър обвини Китай, че крие информация за COVID-19, както на първоначалните етапи на епидемията, така и сега.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5575
Китай би могъл да е по-честен по-рано и да предостави много повече информация и така щяхме да получим по-пълна представа за характера на вируса, за да се справим с него, каза Еспър в интервю за телевизия Фокс нюз.

Дори днес виждаме, че те крият информация, подчерта той и допълни, че натискът над Пекин трябва да продължи, за да разкрие още подробности за COVID-19.

Помпейо към високопоставен китайски дипломат: Кажете цялата истина за коронавируса

Междувременно Фокс нюз, позовавайки се на свои източници, съобщава за лабораторен произход на коронавируса, не като биооръжие, в Ухан.

Според източниците на телевизията нулевият пациент е работел в лаборатория, а вирусът е предаден на човек от прилеп. Все пак Фокс нюз подчертава, че тази версия не е окончателна.

Говорителят на китайското външно министерство Чжао Лицзян изтъкна днес, че Световната здравна организация неколкократно е заявявала, че няма доказателства за лабораторен произход на коронавируса, отбелязва БНР.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5575  " Фолксваген " рестартира производството си  Във варненската Катедрала богомолци не престават да целуват иконите Във варненската Катедрала богомолци не престават да целуват иконите  Путин с укази против COVID-19 Путин с укази против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР