Шефката на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела ДаритковаД-р Даниела

...
Шефката на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела ДаритковаД-р Даниела
Коментари Харесай

Дариткова направи забележка на депутатите да си носят маските

Шефката на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е направи забележка на депутатите в пленарната зала.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7934
Ще помоля колегите да използват предпазните средства и да носят маските си, каза тя от парламентарната трибуна.

Последва забележка и от председателката на НС Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, която предупреди да следващия път да изрежда поименно.

По-рано председателят на „ Воля “ Веселин Марешки посочи, че в зала се нарушават противоепидемични мерки, които трябва да се спазват от всички граждани в държавата.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7934  Временна анкетна комисия ще следи за разноските от COVID-19 Временна анкетна комисия ще следи за разноските от COVID-19  Ангелкова ще се срещне с туристическия отрасъл от Южното Черноморие Ангелкова ще се срещне с туристическия отрасъл от Южното Черноморие  Още месец остава опцията за отдалечена работа, в случай че активността на компанията разрешава Още месец остава опцията за отдалечена работа, в случай че активността на компанията разрешава
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР