Швейцария обяви по-строги ограничения за справяне с втората вълна на

...
Швейцария обяви по-строги ограничения за справяне с втората вълна на
Коментари Харесай

Швейцаия затяга мерките за борба с втората вълна на COVID-19

Швейцария обяви по-строги ограничения за справяне с втората вълна на коронавируса, ударила страната, включително задължение за носене на маски в цялата страна и забрана за мащабни публични събирания, предаде " Ройтерс ".

Забраняват събирането на повече от 15 души на обществени места и маски трябва да се носят на всички закрити обществени места, обяви правителството след извънредно заседание. Заповедта за носене на маски в обществения транспорт е разширена, за да обхване железопътни гари, летища, автобусни и трамвайни спирки, заяви правителството, замествайки набор от разпоредби, които се прилагаха в различни региони на Швейцария.

Задължението за носене на маска ще важи и за магазини, банки, църкви и кина, заяви правителството.

Препоръчва се на хората да работят от вкъщи, ако могат.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13454  Мединцинският университет в Плевен минава на онлайн образование Мединцинският университет в Плевен минава на онлайн образование  Фестивалите в Индия могат да доведат до 2,6 милиона случаи на ковид месечно Фестивалите в Индия могат да доведат до 2,6 милиона случаи на ковид месечно  Италия стяга ограничаващите ограничения Италия стяга ограничаващите ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР