Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Макрон удължи карантината във Франция до 11 май

Френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на обяви, че удължава режима на стриктна самоизолация за целите на борбата с коронавируса до 11 май, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5288
" През следващите четири седмици правилата трябва да бъдат спазвани ", каза президентът в телевизионно обръщение към нацията. Той заяви, че до 11 май Франция ще може да тества всеки гражданин, проявяващ симптоми на COVID-19. След тази дата ще започне поетапно отваряне на училища и детски градини.

Смъртността в Италия и Франция намалява

" Епидемията започва да се забавя. Резултатите са налице ", каза Макрон. " Но нашата страна не бе достатъчно подготвена за кризата. Ще си понесем последствията ", добави президентът. От четири седмици Франция е под карантина, на хората е наредено да си стоят по домовете и имат право да излизат само за да купят храна, да отидат на работа, да потърсят лекарска помощ или да тренират поединично. Коронавирусът отне живота на 14 967 души във Франция, която е четвърта в света по брой жертви на Ковид-19. Потвърдените случаи на зараза са над 98 076 по официални данни, информира БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5288  СЗО: COVID-19 е 10 пъти по-смъртоносен от грипа H1N1 СЗО: COVID-19 е 10 пъти по-смъртоносен от грипа H1N1  Министерски съвет с доста значимо решение за всички хора, които не могат да поставят труд заради пандемията от COVID-19 Министерски съвет с доста значимо решение за всички хора, които не могат да поставят труд заради пандемията от COVID-19  98 жертви на COVID-19 и 4 093 новозаразени в Турция за последните 24 часа 98 жертви на COVID-19 и 4 093 новозаразени в Турция за последните 24 часа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР