Фондация “Кирил и Кремена Домусчиеви” е дарила на МБАЛ “Хигия”

...
Фондация “Кирил и Кремена Домусчиеви” е дарила на МБАЛ “Хигия”
Коментари Харесай

Фондацията на Домусчиеви дари животоспасяващ дихателен апарат

Фондация “Кирил и Кремена Домусчиеви” е дарила на МБАЛ “Хигия” в Пазарджик средства за закупуване на дихателен апарат с висок дебит за кислородна терапия. Той е необходим при лечението на пациенти с коронавирусна инфекция, нуждаещи се от интензивно лечение. Това съобщиха пред “24 часа” от здравното заведение.



В понеделник от болницата отправиха апел, че се нуждаят от дарения за покупката на изключително необходим дихателен апарат.

Буквално няколко часа след него от фондация “Кремена и Кирил Домусчиеви” се отзовали и дарили цялата сума от 12 000 лв., колкото е стойността на апаратурата.

Дихателният апарат вече е закупен и доставен в болницата, съобщиха от “Хигия”.

Ръководството и екипът на болницата поднасят своите искрени благодарности към дарителите, още повече че се касае за апаратура, която спасява човешки живот.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14748  Ресторантьорите ще упорстват за обезщетения поради ограниченията Ресторантьорите ще упорстват за обезщетения поради ограниченията  Здрави хора се редят пред Коронавирус фургоните на лечебните заведения Здрави хора се редят пред Коронавирус фургоните на лечебните заведения  Протестиращи се събраха пред Министерство на здравеопазването поради противоепидемичните ограничения Протестиращи се събраха пред Министерство на здравеопазването поради противоепидемичните ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР