Учениците, учителите и ръководството на Професионална гимназия по икономика „Алеко

...
Учениците, учителите и ръководството на Професионална гимназия по икономика „Алеко
Коментари Харесай

Ученици от Кърджали: Благодарим на лекарите за неуморния труд!

Учениците, учителите и ръководството на Професионална гимназия по икономика „ Алеко Константинов “, гр. Кърджали благодариха на хората работещи в МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски “АД. Те им благодарят за неуморния труд и крижите.

" В тази трудна ситуация, Вие проявявате много разбиране и човещина. С отношението си помагате на много хора да преодолеят по-лесно тежките моменти в живота си. Вие запазвате хладнокръвие и извършвате своите професионални задължения, като нито за миг не забравяте, че преди всичко трябва да бъдете ХОРА ", казват младежите.

Те отправиха пожелание и всички да са здрави и отговорни.

" Ние сме Ви благодарни и се прекланяме пред професионализма и отдадеността, с които работите и се грижите за своите пациенти. Няма по-благородна професия от лекарската. И мисия, по-съдбовна и по окриляваща, от грижата за човешкия живот. Благодарим ви, че сте на поста си, за да спасявате човешки животи и да вдъхвате смелост. Бъдете Благословени! ", се казва още в благорствения адрес на учениците!




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15439  Мария Габриел: Ваксината против COVID-19 ще бъде безвъзмездна и налична Мария Габриел: Ваксината против COVID-19 ще бъде безвъзмездна и налична  8 деца и 17 чиновници от Дома за медико-социални грижи във Варна са с ковид 8 деца и 17 чиновници от Дома за медико-социални грижи във Варна са с ковид  Фандъкова разкри ще има ли нови по-строги ограничения в София

Фандъкова разкри ще има ли нови по-строги ограничения в София
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР