Убийството в Русе е тежко, брутално. Престъпление, за което всеки

...
Убийството в Русе е тежко, брутално. Престъпление, за което всеки
Коментари Харесай

Цветанов проговори за бруталното убийство на Виктория и укори...

Убийството в Русе е тежко, брутално. Престъпление, за което всеки един може само да замълчи и да остави професионалистите да си свършат работата. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов преди гласуването на оставката на Николай Нанков като депутат, предаде агенция „ Фокус “.

„ Мисля, че днес можем да дадем уважение и респект за денонощния труд на българските полицаи, следователи и прокурори “, заяви той.

„ Не знам как гледате тези професионалисти, които укорявахте в часовете след като беше установено, че има жертва “, коментира Цветан Цветанов към БСП.

„ Вие искате само да рушите и да създавате напрежение в обществото и това под една или друга форма не ви прави чест. Това е ваше право и профилът ви на поведение, откакто имате сегашния си председател. Решете си проблема във вестник „ Дума “ и тогава излезте на трибуната “, се обърна председателят на ПГ на ГЕРБ към БСП.

„ ПГ на ГЕРБ в коалиция с „ Обединени патриоти “ доказахме, че можем да носим морална отговорност. И достойният Валентин Радев, и достойният Ивайло Московски, и достойният Николай Нанков подадоха оставките си “, посочи Цветан Цветанов.

„ В Бяла загинаха български граждани, а вие не понесохте никаква морална отговорност. Българските избиратели не ви дадоха възможността да имате следващ управленски мандат, дълги години няма и да го имате “, каза още той
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР