Страшен ужас тресе симитлийското село Черниче, след като стана ясно,

...
Страшен ужас тресе симитлийското село Черниче, след като стана ясно,
Коментари Харесай

Мръсник! Диян, който опита да изнасили майка си, се точел и на случайно минаващи момичета

Страшен ужас тресе симитлийското село Черниче, след като стана ясно, че техен съселянин направи опит с бой и заплахи да изнасили родната си майка миналата вечер. Хората са настръхнали срещу 32-годишния Диян, който е известен в селото със зависимостта си към наркотиците, пише struma.com.

Майката е служител в община Симитли, дълги години била на гурбет и Диян живеел сам. Докато 55-годишната жена се чудила как да осигурява прехраната му, той измъквал парите й за наркотици. Лекуван е, но безуспешно.

Съседи казват, че миналата седмица в състояние на афект Диян е изпотрошил прозорците на цялата къща и налитал на бой на майка си. Системно жената тичала навън, за да търси помощ от комшиите си. Момичета съобщили, че, минавайки покрай тях, той ги плашил с изнасилване, побоища, говорил непристойни неща.

Завчера около 18 часа отново писъците на майката събрали съседите. Този път дрогираният й син я заплашвал и опитвал да я изнасили. Диян е задържан. Полицията е безсилна около настаняването му в специализирано заведение, но заради опита за изнасилване вероятно ще остане дълго зад решетките.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР