Средната възраст на новодиагностицираните 154 пациенти с COVID-19 през последната

...
Средната възраст на новодиагностицираните 154 пациенти с COVID-19 през последната
Коментари Харесай

Средната възраст на болните от коронавирус в област Сливен е 52.3 години

Средната възраст на новодиагностицираните 154 пациенти с COVID-19 през последната седмица в област Сливен е 52.3 години, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Сред заболелите са лекар, две медицински сестри и две санитарки от различни лечебни заведения. Спрямо предходния период броят на новите случаи е намалял с 1.9 процента.

Общо 255 жители на областта са излекувани в периода 4 - 10 януари, информират от РЗИ, 11 пациенти са починали. Към 11 януари активните случаи на COVID-19 в областта са 450.

Под домашна карантина са 588 лица, по данни на ОД на МВР. От тях 172 души са пристигнали от рискова зона, 85 са в изолация като контактни на по-рано установени случаи. Останалите карантинирани са болни, които провеждат лечението си в домашни условия, под наблюдението на личните лекари.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18146  Седем центъра за всеобща имунизация бяха открити във Англия Седем центъра за всеобща имунизация бяха открити във Англия  Европейска комисия поддържа увеличение на събирането на кръвна плазма за възобновяване от COVID-19 в България Европейска комисия поддържа увеличение на събирането на кръвна плазма за възобновяване от COVID-19 в България  Министерство на здравеопазването дава значима и потребна информация за имунизациите Министерство на здравеопазването дава значима и потребна информация за имунизациите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР