Слушайте ме внимателно, това е казал руският президент Владимир Путин

...
Слушайте ме внимателно, това е казал руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Забавени пари за медици ядосаха Владимир Путин

Слушайте ме внимателно, това е казал руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През, написа газета.ру.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8041
Държавният глава днес е провел съвещание, посветено на въпроса за откриване на регионални медицински центрове за помощ на хора, заразени с COVID-19.

" Забавянето на изплащането на допълнителните възнаграждения на медиците е недопустимо. Слушайте ме внимателно! Тези пари трябва да бъдат изплатени и това трябва да стане в конкретни срокове. Хората са работили с риск за техните здраве и живот. Лекарите, медицинските сестри, фелдшерите и санитарите трябва да си получат парите! ", категоричен е бил той.

Лидерът на Руската федерация по-рано е наредил на медицинския персонал на първа линия да бъдат преведени допълнителни средства към месечните заплати за периода от април до май.

За санитарите са били предвидени 25 000 рубли, за фелдшерите и медицинските сестри - 50 000, а за лекарите - 80 000 рубли – за лекари (съответно около 300, 600 и 1000 евро).

Руска медия: От COVID-19 не умират болните, а лекарите

Путин е допълнил, че за следващата седмица е планирал да проведе разговор с представители на местните власти. Една от теми е била как се изпълняват поръченията на президента за справяне с коронавируса в различните части на страната.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8041  Премиерът на Бавария: Политически екстремисти разпалват митингите против ограничитилните ограничения Премиерът на Бавария: Политически екстремисти разпалват митингите против ограничитилните ограничения  Онлайн анкета по какъв начин COVID-19 повлия на живота ни Онлайн анкета по какъв начин COVID-19 повлия на живота ни  Иран записва 2102 нови случая на заразяване с ковид Иран записва 2102 нови случая на заразяване с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР