Случилото се в Къщата на „ВИП Брадър” продължава да вълнува

...
Случилото се в Къщата на „ВИП Брадър” продължава да вълнува
Коментари Харесай

Кулагин попиля съквартирантите от Брадъра и показа колко общо има между него и Майли Сайръс

Случилото се в Къщата на „ ВИП Брадър” продължава да вълнува с пълна сила гримьора на звездите Валентин Кулагин. Скандалният хасковлия отново изригна с гневен пост в мрежата срещу хората, с които прекара близо месец под един покрив.

По всичко личи, че все още не може да преглътне обвиненията, че дрехите му са реплики на световноизвестни марки.

„ Пределно ясно е, че тези мишки, с които бях вътре никога няма да имат гардероба ми. В който присъстват лимитед едишън пийсес и рънауей шитс.

Нито бекграунда ми, нито лайф експириънса, който аз имам. Нямам намерение да се доказвам или оправдавам, но снощи имах възможността да гледам няколко епизода, в които скъсляците коментират дрехите, обувките и палтата ми.

Нека се види колко злобни, завистливи и невежи бяха моите съквартиранти. Аз нито веднъж не им направих забележка, въпреки че всички носеха ментета и бяха облечени за 2 и 50. Нямаха шампоани за коса и се пръскаха с парфюми от 60 лв.”, пише Кулагин.
„ Лошо е да плюеш тези, които имат повече от теб. И са си го изработили сами”, отбелязва в заключение той.

Ето и пълния текст на коментара му:

Само един от 40-те чифта обувки, които носих в къщата.
Пределно ясно е, че тези мишки, с които бях вътре никога няма да имат гардероба ми. В който присъстват лимитед едишън пийсес и рънауей шитс.

Нито бекграунда ми, нито лайф експириънса, който аз имам. Нямам намерение да се доказвам или оправдавам, НО снощи имах възможността да гледам НЯКОЛКО епизода, в които скъсляците коментират дрехите, обувките и палтата ми.

Нека се види колко злобни, завистливи и невежи бяха моите съквартиранти. Аз нито веднъж не им направих забележка, въпреки че ВСИЧКИ носеха ментета и бяха облечени за 2 и 50. Нямаха шампоани за коса и се пръскаха с парфюми от 60 лв.
Аз с пачоти и обувки от 400 лв. ходя САМО на фитнес. Не казвам, че е лошо да нямаш. Лошо е да плюеш тези, които имат повече от теб. И са си го изработили САМИ.



Малко след това той публикува няколко свои снимки и снимки на Майли Сайръс, с които показва, че и двамата носят тениски на една и съща марка.



„ И аз, и Miley Cyrus, много обичаме репликите. Особено т-шъртки по 300 паунда”.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР