Скандалните разкрития на червената депутатка Елена Йончева успя да скара

...
Скандалните разкрития на червената депутатка Елена Йончева успя да скара
Коментари Харесай

Мощен скандал в ефир заради бомбата на Йончева! Политолог и социолог се плашат с фалшиви новини и нотариални актове!

Скандалните разкрития на червената депутатка Елена Йончева успя да скара социолога Александър Владимиров и политолога Арман Бабикян. В ефира на Нова телевизия двамата бяха поканени, за да коментират аферата " Ало, Банов съм ".

Според Александър Владимиров, аферата „ Ало, Банов съм” ще внесе напрежение в редиците на БСП, защото това е изключително безумно. " Това е най-обикновена фалшива новина ", заяви той.

" Много се радвам, че ще коментираме фалшивите новини. Г-н Бабикян, като собственик на сайт за фалшиви новини, може би ще оцени тази фалшива новина като много добра по достойнство и качество, но за Народното събрани и за ниво първата дама на БСП е изключително нелепо всички да застанат зад нея ", заяви той.

Бабикян предпочете да не отговори на „ глупостта”, която каза социологът по негов адрес. " Коментирате мен и моя собственост, която нямам. После ще си показваме нотариалните актове, ако искате”, отвърна той на Владимиров.

„ Не сте платили хостингана този сайт?”, попита го настоятелно социологът. " После ще ви обясня всичко, което ви интересува, ако имате някакъв личен интерес към това ", заяви Бабикян.

„ Не знам защо толкова неадекватно и некомпетентно се държат в БСП. Аз се надявах, с оглед на това, че 5 дни г-жа Йончева ни занимава с това какви невиждани разкрития ще направи за корупции и афери във властта, тя изнесе безумна фалшива новина, нещо, което е толкова ниско. Беше оборена точно в рамките на два часа”, каза още социологът.

Според политолога Арман Бабикян, има достатъчно доказателства, с помощта на които прокуратурата да разбере дали е автентичен записът.„ Прокуратурата трябва да каже своята дума. Те се самосезираха днес. Въпросът е до каква степен ГЕРБ ще успеят да отиграят тази ситуация. Това, което чухме днес е, че има свидетели, запис, достатъчно проследими факти по публични документи, свързани с тази поръчка и там лесно може да се види дали записът съвпада по време”, каза Арман Бабикян.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР