Световната здравна организация предупреди, че COVID-19 се разпространява с притеснително

...
Световната здравна организация предупреди, че COVID-19 се разпространява с притеснително
Коментари Харесай

СЗО: Коронавирусът се разпространява с притеснителна скорост с наближаването на зимата

Световната здравна организация предупреди, че COVID-19 се разпространява с притеснително висока скорост в някои части от Северното полукълбо, няколко месеца преди зимния грипен сезон, предаде Ройтерс.

" Започваме да виждаме притеснителни тенденции в някои страни ", заяви Мария ван Керхове, водещ технически експерт за COVID-19 в СЗО на презентация, излъчена в социалните медии.

" Виждаме нарастване на броя на приетите в болница, на приетите в интензивни отделения, особено в Испания, Франция, Черна гора, Украйна и някои щати на САЩ. Това е притеснително, защото все още не е започнал грипният сезон ", подчерта тя.

В няколко страни нараства броят на приетите в болница лица на възраст между 15 и 49 години, заразени с COVID-19, добави Ван Керхове.

Майк Райън, началник на програмата за извънредни ситуации на Световната здравна организация посъветва хората, изложени на висок риск от заразяване с COVID-19, да се ваксинират против грип.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12253  Добра вест! Излекуваните са повече от инфектираните с ковид за денонощие у нас Добра вест! Излекуваните са повече от инфектираните с ковид за денонощие у нас  Броят на инфектираните в Унгария нараства, управляващите стягат рестриктивните мерки Броят на инфектираните в Унгария нараства, управляващите стягат рестриктивните мерки  Съединени американски щати възнамеряват да доставят ваксина против ковид незабавно щом бъде утвърдена от регулационните органи Съединени американски щати възнамеряват да доставят ваксина против ковид незабавно щом бъде утвърдена от регулационните органи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР