Има доста време до срещата на върха на НАТО във

...
Има доста време до срещата на върха на НАТО във
Коментари Харесай

Все още не е решено Радев или Главчев ще ни представлява на срещата на НАТО

Има много време до срещата на върха на НАТО във Вашингтон, няма решение президентът да съставлява България. Надявам се новото Народно заседание да реши. Това сподели пред публицисти служебният министър председател Димитър Главчев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Срещата на върха на НАТО във Вашингтон е планувана за юли. „ Надявам се постоянно държавно управление да дефинира кой ще взе участие “, сподели още Главчев, който е на посещаване на българо-турската граница при Граничен контролно-пропусквателен пункт Малко Търново.

„ Аз мисля, че този въпрос го приключихме “, сподели той по отношение на абсурда към позицията на Организация на обединените нации за геноцида в Сребреница.

„ Има публична позиция на България, гласувано е „ за “. Всички работни документи, освен този, са детайл от технологията на взимане на дефинитивно решение, което е гласоподаване „ за “ резолюцията от непрекъснатия представител на България в Организация на обединените нации в Ню Йорк “, изясни той.

„ Имаме и от турска страна единодушие да бъде уголемен Граничен контролно-пропусквателен пункт Малко Търново. Това се отнася и за другите два пункта на границата ни с Турция “, сподели Главчев.

„ Българските митници са подготвени с плановете. Те ще ви бъдат показани по-конкретно. Идеята беше от турска страна да получим синхрон и имаме увещание, че тъкмо по този начин ще бъде “, изясни той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР