Руският президент Владимир Путин, който иначе е заклет спортист и

...
Руският президент Владимир Путин, който иначе е заклет спортист и
Коментари Харесай

Мустакат Дядо Мраз дари Путин с четири чувала картофи и нещо изключително вредно

Руският президент Владимир Путин, който иначе е заклет спортист и трезвеник, обожава сланина. И точно такъв подарък е получил от белоруския си колега Александър Лукашенко за Нова година. Това става ясно интервю на прессекретаря на Лукашенко Наталия Ейсмонт пред телевизия „ Беларус 1 “.

Путин поигра хокей на Червения площад и разкри къде ще изкара празниците (ВИДЕО)

По телевизията бяха излъчени кадри, на които се вижда как белоруският президент показва на руския чувалите с картофи, които му е донесъл за подарък.

„ Мога да кажа, че не само картофи подари Александър Григориевич на Владимир Владимирович. Всъшност, доколкото знам, президентът на Русия много обича хубавата сланина. И Александър Григориевич, знаейки за това, още при предишното си посещение донесе и сланина. Най-вкусната, разбира се, подбрана белоруска сланина е била подарена “, обяснява Ейсмонт.



По думите ѝ, картофите били донесени по специална заръка, защото „ вероятно полу на шега Александър Григориевич попитал Владимир Владимирович какво иска да получи от президента на Беларус, от цялата ни страна, а отговорът бил: „ Но какво още може да се поиска от Беларус? Картофи и сланина “.

В Москва пристигнали четири чувала с картофи от различни сортове. „ Някои са за печене, други за картофени палачинки, други за пюре, запичане и варене. Там всичко е описано “, каза прессекретарят.

Първоначално президентската администрация в Беларус обмисляла за подарък да бъдат изпратени коледни играчки ръчна изработка. Подаръците Лукашенко връчил на Путин на неформалната среща между двамата в Санкт Петербург на 6 декември.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР