Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин с укази срещу COVID-19

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През е разпоредил да се съкратят сроковете за изследвания на ваксини срещу COVID-19, предаде РИА Новости.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5575
Администрацията на държавния глава днес е обнародвала съответния указ. В същия документ се е посочвало и необходимостта държавните органи да съкратят времето за регистрация на препаратите, предпазващи от коронавирус.

Кремъл днес е публикувал още един указ на президента. В постановлението се е настоявало да се направи обстоен анализ на мерките, вземани срещу разпространението на болестта в отделните части на федерацията, както и техните резултати. Срокът за предаването на отчетите е бил 20 април.

Кремъл отлага парада за 9 май
Както вече писахме случаи на коронавируса са били регистрирани в 84 от 85-те региона на страната (републики, области, краища и градове). Към този момент не е имало нито заразен в източната Република Алтай.

Над 3400 нови случая на заразата в Русия

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5575  " Фолксваген " рестартира производството си  Пентагонът упрекна Китай, че крие информация за COVID-19 Пентагонът упрекна Китай, че крие информация за COVID-19  Във варненската Катедрала богомолци не престават да целуват иконите Във варненската Катедрала богомолци не престават да целуват иконите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР