Решението в последната минута президентските избори през май в Полша

...
Решението в последната минута президентските избори през май в Полша
Коментари Харесай

Полша се готви за избори насред пандемията, в Брюсел са притеснени

Решението в последната минута президентските избори през май в Полша да се проведат по пощата заради пандемията от коронавируса предизвиква притеснение. Това заяви еврокомисарят с ресор „ Ценности и прозрачност “ Вера Йоурова, предаде Ройтерс, цитирани от БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4692
Вотът е насрочен за 10 май. Идеята да се гласува по пощатата е с цел да се ограничи възможността за предаване на заразата.

„ Следя внимателно този процес. Обезпокоена съм за свободните и честни избори и за качеството на гласуване, за законността и конституционалността на такъв вот “, каза тя пред полския в. „ Жечпосполита “.

Полша иска нови данъци в ЕС за набиране на средства за борба с коронавируса

Критици обвиняват управляващата партия „ Право и справедливост “, че има за по-голям приоритет политическите си интереси, отколкото общественото здраве. Президентът Анджей Дуда, който е съюзник на „ ПиС “ в момента води в социологическите проучвания.

„ Пощенският вот е голям предизвикателство и подобен метод се използва за първи път, хората не са свикнали с него “, предупреди Йоурова.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4692  Раздават 1,5 тона алкохол на лечебни заведения и поликлиники във Варна Раздават 1,5 тона алкохол на лечебни заведения и поликлиники във Варна  Унгарски роми: Правителството ни дискриминира с ограниченията против ковид Унгарски роми: Правителството ни дискриминира с ограниченията против ковид  Британски фермери изхвърлят мляко поради липса на клиенти Британски фермери изхвърлят мляко поради липса на клиенти
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР