Разградският районен съд осъди 59-годишен мъж, нарушил карантинните мерки, на

...
Разградският районен съд осъди 59-годишен мъж, нарушил карантинните мерки, на
Коментари Харесай

Осъдиха шофьор на ТИР, нарушил карантинните мерки в Разград

Разградският районен съд осъди 59-годишен мъж, нарушил карантинните мерки, на пробация с две пробационни мерки и глоба от 5000 лева.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7431
Наказанието е наложено на подсъдимия, който е шофьор на ТИР, след одобрено споразумение с Районната прокуратура, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Присъда и солидна глоба за жена от Омуртаг, нарушила карантината си

В началото на април мъжът се завърнал от чужбина и бил поставен под карантина. Ден преди да изтече срокът на изолацията му, той отишъл в сградата на " Пътна полиция " в Разград, с което нарушил мерките.

С одобреното от съда споразумение обвиняемият е задължен да се регистрира по настоящ адрес за срок от шест месеца и да се явява и подписва пред съответния пробационен служител два пъти седмично. За същия период от време той трябва да се среща с пробационен служител в пробационната служба по настоящия му адрес.

Определението на Разградския районен съд е окончателно и влиза в сила веднага.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7431  В Европейска комисия 61 чиновници са били инфектирани с COVID-19 В Европейска комисия 61 чиновници са били инфектирани с COVID-19  Лечението с кръвната плазма на оздравели от COVID-19 дава положителни резултати в Австрия Лечението с кръвната плазма на оздравели от COVID-19 дава положителни резултати в Австрия  Цяло семейство в Бургас се болести с ковид Цяло семейство в Бургас се болести с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР