Работеща майка остави само вкъщи да спи 5-годишното си момченце.

...
Работеща майка остави само вкъщи да спи 5-годишното си момченце.
Коментари Харесай

Пловдивчанка остави детето си да реве само вкъщи, съседи викнаха полиция

Работеща майка остави само вкъщи да спи 5-годишното си момченце. Когато то се събудило и видяло, че няма никой у дома, започнало да плаче силно. Съседи видели как ревящото дете се показало през прозореца, притеснили се и се обадили на 112.

Случката се разиграла във вторник сутринта в апартамент на бул. „ Дунав” в Пловдив. Майката била рускиня и живеела под наем в блока, който е в близост с ресторант „ Джоана”. Тя работела като камериерка в хотел наблизо и трябвало да излезе много рано сутринта. Нямало на кого да разчита и затова рискувала, оставяйки малкия самичък. Сигналът в полицията бил подаден в 9.10 часа във вторник сутринта, уточниха от пресцентъра на полицията в Пловдив.

Малкото детенце е плачело часове наред и се е провисвало на прозореца. Когато едни съседите се обадили на 112, за да съобщят за дете в риск, явно други комшии позвънили и на нея, защото майката успяла да се прибере вкъщи преди полицейският патрул да отиде до адреса й.

Проверката на униформените в апартамента след това установила, че детето било изведено и жилището било празно, уточниха от полицията в Пловдив.

Полицаите установили коя е майката чужденка и я намерили на работното ѝ място в пловдивския хотел. Междувременно тя успяла да излезе от работа, да отиде до квартирата си, да облече малкия и да го вземе със себе си на работното си място. Само заради това обаче, че рано сутринта е оставила само детето, била отведена в районното управление, за да даде обяснения. Междувременно били уведомени инспекторите от Детска педагогическа стая, както и социалните, уточниха от пресцентъра на полицията в Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР