Противоречивият президент на Бразилия Жаир Болсонаро отново предизвика сензация към

...
Противоречивият президент на Бразилия Жаир Болсонаро отново предизвика сензация към
Коментари Харесай

Болсонаро: Ваксината на Пфайзер може да ви превърне в крокодил

Противоречивият президент на Бразилия Жаир Болсонаро отново предизвика сензация към себе си след последното си изявление пред местните медии. Той подложи на съмнение ефикасността на ваксините срещу новия коронавирус и бе категоричен, че никога няма да си постави такава, най-малкото защото вече е изкарал инфекцията.

,,Ваксината, щом бъде одобрена от Националната агенция по лекарствата, ще бъде достъпна за всеки, който пожелае да си сложи. Лично аз ще пропусна. Ако обаче се превърнете в крокодил слея нея, проблемът си е ваш``, отсече Болсонаро.

Ако се превърнете в супермен или на жените им поникнат бради, " Пфайзер " със сигурност няма да имат нищо общо, продължи в същия стил държавният глава на Бразилия.

,,Някои идиоти и малоумници казват, че давам лош пример, отказвайки да си сложа инжекция... аз вече изкарах вируса и имам антитела. За какво ми е да се имунизирам отново?!``, попита риторично той, след което отново повтори думите си, че ако при някой настъпят странични ефекти от ваксината на " Пфайзер ", то виновен ще си е само той и никой друг.

Очаква се ваксината в Бразилия срещу COVID-19 да бъде задължителна и който откаже да си я постави, да бъде санкциониран.

Вчера в Бразилия бяха регистрирани над 1000 смъртни случая, за пръв път от 30 септември.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16984  Проф. Ива Христова изясни по какъв начин да си изберем ваксина против COVID-19 Проф. Ива Христова изясни по какъв начин да си изберем ваксина против COVID-19  В София стартират жестоки инспекции в питателните магазини В София стартират жестоки инспекции в питателните магазини  В осем града може да се подарява реконвалесцентна плазма В осем града може да се подарява реконвалесцентна плазма
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР