Признатата само от Анкара Севернокипърска турска република /СКТР/ съобщи днес

...
Признатата само от Анкара Севернокипърска турска република /СКТР/ съобщи днес
Коментари Харесай

Първа жертва на коронавируса и в северната част на Кипър

Признатата само от Анкара Севернокипърска турска република /СКТР/ съобщи днес за първия смъртен случай от коронавирус - 67-годишен германски турист, починал в болница в Никозия, предаде Ройтерс, като се позова на Анадолската агенция.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2955
Германецът е страдал и от хронично белодробно заболяване и високо кръвно налягане. Общият брой на заразените с коронавирус в СКТР е достигнал 61 души.

По-рано този месец Анкара съобщи, че е изпратила 72 милиона лири /11,16 милиона долара/ помощ на СКТР за справяне с епидемията, предаде БТА.

Кипър е разделен от 1974 г., когато Турция нахлува на острова след преврат с цел обединение с Гърция. В резултат в северната част бе провъзгласена Севернокипърска турска република, която е призната единствено от Турция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2955  Столичани спортуваха на входа на метрото Столичани спортуваха на входа на метрото  Коронавирусът е създание на фармацевтичните компании? Коронавирусът е създание на фармацевтичните компании?  Косово вкара нови ограничавания за придвижване от 17 до 6 часа поради ковид Косово вкара нови ограничавания за придвижване от 17 до 6 часа поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР