Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова във видеопослание американците да

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова във видеопослание американците да
Коментари Харесай

Тръмп призова американците да не се страхуват от пандемията и да излизат навън

Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова във видеопослание американците да не се страхуват от пандемията и да излизат навън, след като пристигна в Белия дом от военната болница, където бе лекуван от Ковид-19, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

Макар лекуващите го лекари да казват, че той " още не се е оправил напълно ", Тръмп се появи без предпазна маска във видеото, отбелязва Ройтерс. Още с пристигането си в Белия дом той демонстративно свали маската си, противно на правилата на здравните власти. Тръмп поздрави журналистите от президентския преспул, но не отговори на въпросите им, казвайки само: " чувствам се добре ".

" Не се страхувайте от него /коронавируса/. Ние ще го победим. Ние имаме най-доброто медицинско оборудване, най-добрите лекарства ", каза Тръмп във видеопосланието си. " Не му позволявайте да се разпорежда с живота ви, излизайте навън, бъдете внимателни ", добави той.

В Белия дом е подготвено специално изолирано помещение, в което Тръмп ще може да работи след завръщането си от болницата, съобщи Си Ен Ен, цитирана от ТАСС. Президентът ще използва работния кабинет на третия етаж, както и няколко помещения до офиса на лекуващия го лекар Шон Конли. В помещенията има приемна и кабинет за преглед на пациенти. Всичко е разположено така, че Тръмп да работи по-далеч от Западното крило, където се намират Овалният кабинет на президента и офисите на най-близките му помощници.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12875  СЗО: 10% от популацията на света е минало през COVID-19 СЗО: 10% от популацията на света е минало през COVID-19  Маските стават наложителни в немския Бундестаг Маските стават наложителни в немския Бундестаг  Училищата в Турция отварят в понеделник Училищата в Турция отварят в понеделник
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР