Председателят на парламента на Северна Македония Талат Джафери е приет

...
Председателят на парламента на Северна Македония Талат Джафери е приет
Коментари Харесай

Председателят на парламента на Северна Македония е приет в инфекциозна клиника

Председателят на парламента на Северна Македония Талат Джафери е приет днес в Клиниката за инфекциозни болести, предаде агенция МИА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10769
Неговата партия Демократичен съюз за интеграция съобщи за сайта " 360 степени ", че Джафери е приет за изследвания и че тестът му за коронавирус е бил отрицателен.

Според в. " Слободен печат " въпреки негативния първи тест Джафери имал пневмония и симптоми на COVID-19.

123 новозаразени с COVID-19 в Северна Македония за едно денонощие

Досегашният председател на законодателната институция, който според конституцията трябва да свика учредителното заседание на новия състав на парламента, избран на 15 юли, неотдавна заяви, че преди това ще си направи тест за коронавирус, и предложи всички нови депутати да се тестват.

Ако Джафери бъде възпрепятстван да свика учредителното заседание в законния срок, конституцията позволява това да направи най-възрастният депутат, допълва БТА.

По-рано тази седмица министрите на икономиката и на образованието Крешник Бектеши и Арбер Адеми съобщиха, че са позитивни на коронавирус.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10769  34 са случаите на ковид в Асеновград, последният е на 6-годишно дете 34 са случаите на ковид в Асеновград, последният е на 6-годишно дете  Започна последователно отваряне на кината в Пекин Започна последователно отваряне на кината в Пекин  Успя или се провали тактиката на Швеция против ковид? Успя или се провали тактиката на Швеция против ковид?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР