Португалия съобщи днес за над 1000 нови случая на коронавирус

...
Португалия съобщи днес за над 1000 нови случая на коронавирус
Коментари Харесай

Португалия отчете повече от 1000 нови случая на COVID-19 за денонощие

Португалия съобщи днес за над 1000 нови случая на коронавирус за денонощие за първи път от април и правителството предупреди, че страната трябва да се подготви за предстоящата битка, предаде Ройтерс.

" Трябва да се подготвим за това, което предстои ", заяви пред журналисти заместник-министърът на здравеопазването Антонио Ласерда Салес, който посети болница в град Брага, Северна Португалия.

Според здравните власти днес са регистрирани 1278 нови случая и 10 починали от КОВИД-19, с което общият брой на заразените достигна 82 534.

На 15 септември в цялата страна беше обявена извънредна ситуация, коато ще остане в сила до 14 октомври, което означава, че публичните събирания остават ограничени до 10 участници, а работното време на търговските обекти е ограничено.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13012  Изследване: Пандемията се е отразила негативно на психологичното ни здраве Изследване: Пандемията се е отразила негативно на психологичното ни здраве  Парижките лечебни заведения се приготвят за нова вълна от COVID-19 Парижките лечебни заведения се приготвят за нова вълна от COVID-19  Носенето на маска става наложително в Полша от събота Носенето на маска става наложително в Полша от събота
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР